Estonia // Pt. 3 of 3  Dette er da tredje og siste del av bildene fra Estland. Bildene er fra siste dagen, som vil tilbringte i Tallinn, og fra ferja på vei hjem.

Jeg savner Estland. Folka der nede, da spesielt barna, har fått en stor plass i hjertet mitt. Turen i sommer var min andre tur ned dit, og jeg har følt meg like velkommen hver gang. Selv om jeg drar dit ned med formål om å spre kjærlighet, føler jeg at jeg får minst like mye tilbake. Disse to turene kommer jeg til å huske resten av mitt liv!

Kategorier: svarthvit reise portrett foto Kommentarer: 2

Magic.Lekte meg litt i photoshop i dag, og dette ble resultatet. Hva synes du?

Kategorier: foto redigering Kommentarer: 4

Estonia // Pt. 2 of 3

  

 Andre del av bildene fra Estland. De er litt sene, men bedre sent enn aldri, ikke sant? Disse er hovedsaklig fra leirene og det sosiale på kveldene. Alle bildene er tatt av meg, utenom det sjuende ovenfra som jeg selv er på. Det er tatt av ei venninne.

Kategorier: svarthvit reise portrett foto Kommentarer: 2

Katharina.

På bildene: Katharina T. U.

To bilder av min vakre søster, Katharina, som flytter til Kristiansand om noen timer. Håper du får et fint år!

Kategorier: portrett foto Kommentarer: 7

Animals.

Kategorier: reise dyr foto Kommentarer: 3

Fly away. 

På bildene: Katharina T. U.

Jeg har vært i Oslo de siste dagene, og drar videre til Kristiansand og Grimstad i morgen. Blir nok ikke mer blogging før jeg kommer hjem om en liten uke. Vet forresten ikke helt hva som skjedde med de blåe halvsirklene på bildene av Katharina, men det får gå for denne gangen.

Kategorier: dyr portrett foto Kommentarer: 4
hits