Crete // pt. 2 of 2













 













Kategorier: landskap reise dyr portrett foto Kommentarer: 13

Crete // pt. 1 of 2















Kategorier: landskap reise portrett foto Kommentarer: 3

Cats of Crete.

 

 

Jeg er hjemme fra Kreta. Bildene over er av noen av kattene der - forelsket meg helt i de! Resten av bildene fra Estland, og bildene fra denne turen, kommer så fort jeg har fått redigert dem.

Kategorier: reise dyr foto Kommentarer: 6

Shortfilm from Estonia.

Her er filmen jeg satte sammen etter teamturen til Estland. Resten av bildene kommer når jeg kommer hjem fra Kreta. Da har jeg også bilder herfra som jeg kan vise + jeg har planlagt noen nye photoshooter (les: Én er avtalt med model. Resten er bare planlagt i hodet mitt)

Kategorier: reise film Kommentarer: 4

Estonia // Pt. 1 of 3

 



 







 
Da er jeg hjemme etter en fantastisk teamtur til Estland. Vi startet reisen i Kvål før vi kjørte til Stockholm og tok ferja derfra til Tallinn. I Estland var vi på forskjellige plasser. Blant annet besøkte vi et rehabiliteringssenter som heter Village of Hope og et dagshjem for barn kalt Mercy Center som ligger i Narva. Vi var også i Mustvee hvor vi arrangerte ungdomsleir, før vi arrangerte barneleir sammen med de samme ungdommene i Raja. Siste dagen hadde vi fritid i Tallinn. 

Bildene over er fra reisa nedover og den første dagen vår i Estland. Det nederste bildet er fra gangen utenfor leilighetene noen av barna som var på Mercy Center, bodde i. Jeg har bare et ord: forferdelig.

Tok en del bilder på turen, og de kommer i ulike deler. Kommer også kanskje en liten film. Når de ulike innleggene kommer, er jeg usikker på. Skal prøve å få ordnet de ferdig før jeg drar til Kreta på torsdag, så jeg bare kan poste de hvis jeg får tilgang til internett.

Kategorier: reise foto Kommentarer: 4
hits